Back To Top Button

МЕТАЛНО ХЕМИСКО ПЕНКАЛО

МЕТАЛНО ХЕМИСКО ПЕНКАЛО

 

МЕТАЛНО ХЕМИСКО ПЕНКАЛО на клик достапно во повеќе бои.

Боја на мстило: сина

Мина: 0.7 mm