Back To Top Button

МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА – PELIKAN

МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА PELIKAN – WHITEBOARD MARKER

 

ПЕЛИКАН МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА  – WHITEBOARD MARKER – маркер со висок квалитет. При пишување остава интензивен траг и боја на таблата но потоа лесно се брише со соодветен сунѓер без да остави замачкани трагови. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба.

Дебелина на траг: 2 mm.

Достапен во повеќе различни бои.