Back To Top Button

МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE

МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ – MEDIA RANGE 1/100

 

МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ – MEDIA RANGE – ја отстрануваат нечистотијата, прашината и различните отпечатоци од вашите електронски уреди. Наменети за чистење на различни електорнски уреди како смартфони, компјутери, принтери, копири, факс машини и други слични уреди.