Back To Top Button

КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР – MEDIA RANGE

КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР – MEDIA RANGE 400ml

 

КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР – MEDIA RANGE – наменет за чистење на компјутери, тастатури, принтери, копири, факс машини и други слични уреди. Дополнително, има тенка цевка која овозможува да ги исчистите тешко достапните делови од овие уреди.