Back To Top Button

КЛИПБОРД / КЛИПБОРД СО ПРЕКЛОП

КЛИПБОРД / КЛИБОРД СО ПРЕКЛОП

 

Подлога за документи со метална штипка. Достапна е во повеќе бои.

А4 формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←