Back To Top Button

Калкулатор за Биро CASIO GX-120B

Калкулатор за Биро CASIO GX-120B

Калкулатор за Биро CASIO GX-120B високавалитетен и долготраен. Има голем број на функции и е идеален за канцелариска употреба.

– голем екран со 12 бројки

– LCD дисплеј

– соларно напојување / батерија (dual power)

– автоматско исклучување