Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА

 

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА – хефталица со висок квалитет. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома. Капацитет – 25 листа.