CD DVD МАРКЕР – OFFISHOP

ЦД / ДВД МАРКЕР – ОФФИШОП

 

ЦД / ДВД МАРКЕР – ОФФИШОП со одличен квалитет и интензивна боја. Може да пишува на секоја површина, а посебно е прилагоден за ЦД / ДВД. Водоотпорен. Достапен во повеќе бои.

Shopping Cart
Scroll to Top