Back To Top Button

БАТЕРИЈА ПОЛНИВА АА – MEDIA RANGE

БАТЕРИЈА ПОЛНИВА АА – MEDIA RANGE

 

БАТЕРИЈА ПОЛНИВА АА – MEDIA RANGE – долготрајни полниви батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се полнат преку 1000 пати и да се користат за различни уреди како далечински управувачи, батерии, играчки, апарати, камери и слично.

Големина: ААА

Волтажа: 1,2 V

Капацитет: 2100 mAh

 

Проверете ги и Media Range полначите за батерии.