AНАТОМСКИ РАНЕЦ YOLLO – BUTTERFLY

РАНЕЦ СО АНАТОМСКА ПОДДРШКА ЗА ГРБОТ YOLLO – BUTTERFLY

YOLLO ранците со анатомска поддршка за грбот се специјално дизајнирани за децата кои се наоѓаат во првите неколку години од нивното основно образование. Направени се од лесен, висококвалитетен и водоотпорен материјал (300D PVC) и нудат анатомска поддршка за грбот за поголема удобност и комфор при носењето.

Големиот број на дополнителни прегради и внатрешни џебови го прават идеален за секое дете од овие возрасти.

Достапен е во 6 различни дизајни, 3 женски и 3 машки

 

Карактеристики:

– Димензии: 38 cm x 39 cm x 19,5 cm / Тежина: 640 gr

– Висококвалитетен Водоотпорен материјал (300D)

– Анатомски поддршка за грбот

– 2 големи прегради + преден џеб + внатрешен организер + џебови за шише

– Цврсто дно

– Ојачани рачки

– Подесување на прерамките за рамениците во зависнот од висината и тежината на детето

– Рефлектирачка безбедносна лената 360˚

– Декоративни гумирани патенти

– дополнителна обработка – глитер / пвц слој

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top