AНАТОМСКИ РАНЕЦ S-COOL TEENAGE – TEAM LEADER

ТИНЕЈЏ КОЛЕКЦИЈА – РАНЕЦ СО АНАТОМСКА ПОДДРШКА ЗА ГРБОТ S-COOL – TEAM LEADER

 

S-Cool Тинејџ Колекцијата со анатомска поддршка за грбот е дизајнирана за повозрасните деца. Овие ранци се направени од лесен, висококвалитетен и водоотпорен материјал (600D PVC) и нудат анатомска поддршка за грбот за поголема удобност и комфор при носењето. Покрај широките прегради, имаат и голем број на џебови, организери и лаптоп преграда со што му овозможуваат на ученикот да си понесе сите потребни работи за на училиште.

Достапен е во повеќе различни дизајни, женски и машки.

 

Карактеристики:

– Димензии: 43.5 cm x 32 cm x 15 cm 

– Висококвалитетен Водоотпорен материјал (600D)

– Анатомска поддршка за грбот

– Внатрешна прегради за лаптоп (15 inch), организер за пенкала и клучеви и странични џебови

– Висококвалитетни метални  патенти

– 2 големи прегради + преден џеб + внатрешни прегради (организери) + два странични џеба

– Ојачани рачки

– Подесување на прерамките за рамениците во зависнот од висината и тежината на детето

– Рефлектирачка безбедносна лента 360˚

– 2 години гаранција

 

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top