AНАТОМСКИ РАНЕЦ S-COOL LIGHT – DINO

РАНЕЦ СО АНАТОМСКА ПОДДРШКА ЗА ГРБОТ СКУЛ ЛАЈТ – DINO

S-Cool ранците со анатомска поддршка за грбот се специјално дизајнирани за децата кои се наоѓаат во првите неколку години од нивното основно образование. Направени се од лесен, висококвалитетен и водоотпорен материјал (600D PVC) и нудат анатомска поддршка за грбот за поголема удобност и комфор при носењето.

Големиот број на дополнителни прегради и внатрешни џебови го прават идеален за секое дете од овие возрасти.

Достапен е во 4 различни дизајни, 2 женски и 2 машки

 

Карактеристики:

– Димензии: 41 cm x 28 cm x 21 cm / Тежина: 720 gr

– Висококвалитетен Водоотпорен материјал (600D)

– Анатомска поддршка за грбот

– Внатрешни прегради за лаптоп, и организер за пенкала и клучеви

– 2 големи прегради + преден џеб + внатрешни прегради + два странични џеба за шише

– Ојачани рачки

– Подесување на прерамките за рамениците во зависнот од висината и тежината на детето

– Рефлектирачка безбедносна лента 360˚

– дополнителна обработка: (ж)глитер / (м)површински ПВЦ слој

 

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top