Џебен Калкулатор CASIO HL-820LV -BK-S-GH

Џебен Калкулатор CASIO HL-820LV -BK-S-GH

 

Џебен Калкулатор CASIO HL-820LV -BK-S-GH високавалитетен и долготраен. Има дисплеј со 8 бројки и капаче за затварање.

Shopping Cart
Scroll to Top