Џебен Калкулатор CASIO HL-815L -WE-S-GP

Џебен Калкулатор CASIO HL-815L -WE-S-GP

 

CASIO Џебен Калкулатор HL-815L -WE-S-GP високавалитетен и долготраен. Има дисплеј со 8 бројки.

Shopping Cart
Scroll to Top