Џебен Калкулатор CASIO HL-4A

Џебен Калкулатор CASIO HL-4A

 

CASIO Џебен Калкулатор HL-4A високавалитетен и долготраен. Има дисплеј со 8 бројки.

Shopping Cart
Scroll to Top