ШТИПКИ ВО БОЈА – PELIKAN

ШТИПКИ ВО БОЈА – PELIKAN

 

ШТИПКИ ВО БОЈА – PELIKAN – се користат за спојување на поголем број страници при што хартијата не се оштетува. Достапни во повеќе димензии.

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top