ШЕСТАР – Tehnical – S-Cool

МЕТАЛЕН ШЕСТАР СО МИНИ – TEHNICAL СКУЛ

 

ШЕСТАР – Tehnical – S-COOL – висококвалитетен метален шестар со додаток за молив и мини. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн. Достапен во 2 различни бои.

 

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.

 

Shopping Cart
Scroll to Top