ШЕСТАР – Small – PELIKAN

МЕТАЛЕН ШЕСТАР СО МИНИ – ПЕЛИКАН

 

ШЕСТАР – Smaill – Pelikan – висококвалитетен метален шестар со мини. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн.

 

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.

 

Shopping Cart
Scroll to Top