Четки за Темперни Бои PELIKAN

Четки за Темперни Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 20) за цртање на ситни детали и на широки површини.

 

Shopping Cart
Scroll to Top