Четки за Водени Бои S-COOL

Четки за Водени Бои S-COOL – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 10) за цртање на ситни детали и на широки површини.

 

Shopping Cart
Scroll to Top