ЧАША ЗА СПОЈУВАЛКИ

ЧАША ЗА СПОЈУВАЛКИ

Жичана чаша за спојувалки изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Shopping Cart
Scroll to Top