ЧАША ЗА МОЛИВИ / ПЕНКАЛА

ЧАША ЗА МОЛИВИ / ПЕНКАЛА

 

Жичана чаша за моливи / пенкала изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Овој производ можете да го најдете во сите поголеми маркети низ Македонија

Shopping Cart
Scroll to Top