ХЕФТ МАШИНКА OFFISHOP – 20 ЛИСТА

ХЕФТ МАШИНКА ОФФИШОП – 20 ЛИСТА

 

ХЕФТ МАШИНКА ОФФИШОП – 20 ЛИСТА – рачна хефт машинка со висок квалитет. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома. Капацитет – 20 листа.

Shopping Cart
Scroll to Top