ХЕФТ МАШИНКА OFFISHOP – 100 ЛИСТА

ХЕФТ МАШИНКА ОФФИШОП – 100 ЛИСТА

 

ХЕФТ МАШИНКА ОФФИШОП – 100 ЛИСТА – професионална хефт машинка со висок квалитет и издржливост. Има метално тело и е обложена со гума за удобно и лесно користење. Идеална за користење во вашата канцеларија. Капацитет – 100 листа.

Shopping Cart
Scroll to Top