ХЕФТ МАШИНКА МАЛА -15 ЛИСТА

ХЕФТ МАШИНКА МАЛА – 15 ЛИСТА

 

ХЕФТ МАШИНКА МАЛА – 15 ЛИСТА – мала, компактна хефт машинка за користење во канцеларија или дома. Хефта до 15 листа. Достапна во повеќе бои.

Shopping Cart
Scroll to Top