ХЕФТ МАШИНКА МАЛА -12 ЛИСТА (РАЗНИ БОИ)

ХЕФТ МАШИНКА МАЛА -12 ЛИСТА (РАЗНИ БОИ)

 

ХЕФТ МАШИНКА МАЛА -12 ЛИСТА (РАЗНИ БОИ) – мала, компактна хефт машинка за користење во канцеларија или дома. Хефта до 12 листа. Достапна во повеќе бои.

Shopping Cart
Scroll to Top