ХЕФТ МАШИНКА КЛЕШТА OFFISHOP – 45 ЛИСТА

ХЕФТ МАШИНКА КЛЕШТА OFFISHOP – 45 ЛИСТА

 

ХЕФТ МАШИНКА КЛЕШТА OFFISHOP – 45 ЛИСТА – хефт машинка со висок квалитет и издржливост. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома. Капацитет – 45 листа.

Shopping Cart
Scroll to Top