ХЕФТ МАШИНКА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА

ХЕФТ МАШИНКА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА

 

ХЕФТ МАШИНКА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА – хефт машинка со висок квалитет. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома. Капацитет – 25 листа.

Shopping Cart
Scroll to Top