ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – SOFT TOUCH

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО СКУЛ – SOFT TOUCH

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – SOFT TOUCH – обожено е со мек материјал за лесно и удобно пишување. Пастелните и меки бои и модерниот дизајн го прават ова пенкало привлечно за секој. Достапно е во 4 различни пастелни бои.

Боја на мстило: плава

Мина: 1,00 mm

Кутија: 1/24

30 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – SOFT TOUCH

Shopping Cart
Scroll to Top