ХЕМИСКО ПЕНКАЛО S-COOL – SMOOTH COLOR

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО СКУЛ – SMOOTH COLOR

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – СМУТ КОЛОР – има ергономски облик за лесно и удобно пишување. Силните неон бои и интересниот  дизајн го прават ова пенкало привлечно за секое дете. Бојата на мастилото е иста како бојата на пенкалото.

Боја на мстило: иста како бојата на пенкалото

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/40

Shopping Cart
Scroll to Top