ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/10

ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/10

 

Високвалитетни и долготрајни фломастери со округол облик наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

Спакувани се во ПВЦ пакување со 10 различни фломастери

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top