ФЛОМАСТЕРИ – Џамбо ПВЦ S-Cool

ФЛОМАСТЕРИ – JUMBO PVC S-Cool

 

Фломастери С-Кул ЏАМБО ПВЦ – дебели фломастери наменети за цртање и боење на хартија. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни бои.

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top