ТОРБА ЗА БЛОК БР.5 и БР.4

ТОРБА ЗА БЛОК БРОЈ 5 И 4

 

ТОРБА ЗА БЛОК направена од квалитетен водоотпорен материјал кој лесно се пере доколку дојде до прљање и е тешко да се искине.

Димензии (бр.5): 340 x 475 mm

Димензии (бр.4): 300 x 410 mm

 

Торбата за блок број 5 е достапна во 4 различни дизајни.

Торбата за блок број 4 е достапна во 2 различни дизајни.

Shopping Cart
Scroll to Top