Тетратка – СТАНДАРД А5 (меки корици)

ТЕТРАТКА СТАНДАРД А5 МЕКИ КОРИЦИ ЛИПА МИЛ / МАР МАР

 

Формат: A5 (145×205) мека корица

Листови: 60 g/m² бела офсет хартија – 52 л. (wood-free)

Корица:  200 g/m² картон хартија / премачкана 4+0 (wood-free)

Линијатура: линии / коцки / чиста

Дизајни: 16 различни дизајни

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 10 / 120 / 7200 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top