Тетратка – СТАНДАРД А4 (меки корици)

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – СТАНДАРД А4 (МЕКА КОРИЦА)

 

Формат: A4 (205×297) мека корица

Листови: 60 g/m² бела офсет хартија – 52 л. (wood-free)

Корица:  200 g/m² картон хартија /  премачкана 4+0 (wood-free)

Линијатура: линии / коцки / чиста / високо каро

Дизајни: 12 различни дизајни

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 3600 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top