Тетратка – САНТОРО ГОРЏУС (А4 / А5 тврди корици )

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР ЛИЦЕНЦИ – ГОРЏУС (САНТОРО) – тврди корици

A4 (9 различни дизајни) / A5 (8 различни дизајни)

 

Формат: A4 (205×290) / А5 (145×202)

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  сива лепенка 1,5, mm + 130 g/m² хартија / Мат Пластификација + УВ лак + Глитер / 4+0

Предлист: 110 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура: линии / коцки

Дизајни: A4 (8 различни дизајни) / A5 (9 различни дизајни)

 

Пакување:

(А4) Фолија/кутија/палета: 5 / 15/ 1080 парчиња

(А5) Фолија/кутија/палета: 5 / 30/ 2160 парчиња

 

* ГОРЏУС тетратката е достапна во:

А5 формат  / А4 формат  / А5 формат (тврди корици)  / А4 формат (тврди корици)

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top