Тетратка – САНТОРО ГОРЏУС (А4 / А5 меки корици )

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР ЛИЦЕНЦИ – ГОРЏУС (САНТОРО)

A4 (9 различни дизајни) / A5 (8 различни дизајни)

 

Формат: A4 (205×297) / А5 (145×205) меки корици

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак + Глитер / 4+4

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура: линии / коцки

Дизајни: A4 (9 различни дизајни) / A5 (8 различни дизајни)

 

Пакување:

(А4) Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

(А5) Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 5760 парчиња

 

*ГОРЏУС тетратка е достапна во:

А5 формат  / А4 формат  / А5 формат (тврди корици)  / А4 формат (тврди корици)

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top