Тетратка ПРЕМИУМ – UNIQUE (А5)

ТЕТРАТКА S-COOL – UNIQUE ПРЕМИУМ

 

Формат:  А5 (145×205) меки корици

Листови: 70 g/m² бела офсет хартија (wood-free) – 52 листа

Корица:  GC1 картон 300 g/m² / Мат Пластификација, УВ лак + Глитер / 4+0

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура: линии / коцки / латајн

 

Пакување:

(А5) Фолија/кутија/палета: 10 / 120 / 5760 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top