Тетратка ПРЕМИУМ – GOLD ROSE ДЕВОЈКИ (А4)

ТЕТРАТКА МАР МАР / ЛИПА МИЛ  – GOLD ROSE ДЕВОЈКИ ПРЕМИУМ

 

Формат: A4 (205×297) – меки корици

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  GC1 картон 330 g/m² / UV лак + Мат Пластификација / 6+0 металпринт

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура: линии / коцки

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top