Тетратка ПРЕМИУМ – ТРАВЕЛ (А4)

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – ТРАВЕЛ ПРЕМИУМ АКЦИЈА

 

Формат: A4 (205×297)

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  250 g/m² хартија / Сјајна УВ Пластификација / 4+0

Линијатура: линии / коцки / чиста

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top