Тетратка ПРЕМИУМ – СТАРКИ 2 (А4 / А5)

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – СТАРКИ ПРЕМИУМ

 

Формат: A4 (205×297) / А5 (145×205) меки корици

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура: линии / коцки

 

Пакување:

(А4) Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

(А5) Фолија/кутија/палета: 10 / 120 / 5760 парчиња

 

*оваа тетратка е достапна и во А5 формат

*оваа тетратка е достапна и со тврди коцици А4 формат

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top