ТЕТРАТКА – ЕДНОБОЈНА

ТЕТРАТКА КАНЦЕЛАРИСКА – ЕДНОБОЈНА

Формат: A4

Тетратка А4 Формат со 40 листови. Достапна во повеќе различни бои.

– 40 листови / 75gr бела офсетна хартија
– Корица: 230 gr хартија + УВ лак
– Линијатура: коцки / линии

Shopping Cart
Scroll to Top