Тетратка – БАРСЕЛОНА (меки корици)

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР ЛИЦЕНЦИ – БАРСЕЛОНА

 

Формат: A4 (205×297) / А5 (145×205) меки корици

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак + Глитер / 4+0

Дизајни: A4 (9 различни дизајни) / A5 (8 различни дизајни)

Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

Фолија/кутија/палета (А5): 10 / 60 / 5760 парчиња

 

*оваа тетратка е достапна во А5 варијанта

*оваа тетратка е достапна во А4 варијанта

*оваа тетратка е достапна во А5 (тврди корици) варијанта

*оваа тетратка е достапна во А4 (тврди корици) варијанта

 

Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top