ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Shaker

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ СКУЛ – Shaker

 

Технички молив со висок квалитет и иновативен шејкер механизам. Мината излегува сама со мало затресување на техничкиот молив без притоа да треба да кликате. Има ергономски грип за поудобно и полесно пишување, а модерениот дизајн, шејкер механизмот и светлите бои го прават овој технички молив интересен за сите деца. Овој модел има дури 6 различни бои.

Мина: 0,5 mm

Кутија: 1/24

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Shopping Cart
Scroll to Top