ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Ergonomic

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ СКУЛ – Ergonomic

 

Технички молив со висок квалитет и ергономски гумиран грип за поудобно и полесно пишување. Има модерен дизајн и силни неон бои кои го прават овој технички молив интересен за сите деца.

Мина: 0,5 mm

Кутија: 1/48

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Shopping Cart
Scroll to Top