ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Bright Colors

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ СКУЛ – Attractive Design

 

Технички молив со висок квалитет во светли неон бои. Има едноставен дизајн и е достапен во 4 различни неон бои.

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/48

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Shopping Cart
Scroll to Top