ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Blue

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ СКУЛ – Blue

 

Технички молив со висок квалитет и гумиран грип за поудобно и полесно пишување. Има едноставен дизајн и проѕирно тело.

Мина: 0,5 mm

Кутија: 1/12

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Shopping Cart
Scroll to Top