ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Automatic

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ СКУЛ – Automatic

 

Технички молив со патентиран механизам и висок квалитет. Кај овој модел мината сама излегува кога е при крај без притоа да треба да кликате. Има едноставен дизајн и достапен е во 4 различни бои.

Мина: 0,5 mm

Кутија: 1/40

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Shopping Cart
Scroll to Top