ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Attractive Design

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ СКУЛ – Attractive Design

 

Технички молив со висок квалитет и ергономски грип за поудобно и полесно пишување. Има модерен дизајн во нежни пастелни бои кои го прават овој технички молив интересен за сите деца.

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/48

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Shopping Cart
Scroll to Top