Sale!

Темперни Бои – PELIKAN NEON 20ml

Темперни Бои PELIKAN NEON 25ml

 

Темперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни неон бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Спакувани се во атрактивно пакување.

Производите на Пеликан се силно препорачани од наставниците во Германија.

210 ден

Темперни Бои – PELIKAN NEON 20ml

Shopping Cart
Scroll to Top